algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Famosos

• Tom Cruise

Al Canadà L'actor nord-americà Tom Cruise, que va arribar al Festival de Cinema de Toronto com a productor de la pel·lícula Without limits (Sin límites), de Robert Towne, va ser, sens dubte l'estrella més sol·licitada de l'esdeveniment. Més de 350 periodistes i camarògrafs prengueren la sala en la qual l'equip de la pel·lícula oferia la seva conferència de premsa, i que només podia acollir devers quaranta persones.EPR.

• Azúcar Moreno

Nou disc Azúcar Moreno, Encarna i Toñi, treuen al carrer el novè disc, Olé: «L'hem volgut anomenar així perquè és una paraula molt espanyola que sona bé. És també una cançó que ens surt de l'ànima i que cantàrem representant Espanya fora de les nostres fronteres», diu Toñi.EFE.

• Domingo

Premiat El Departament d'Estat d'EUA va premiar el tenor espanyol Plácido Domingo per les seves aportacions a la difusió de la cultura llatina en aquest país, com part de les celebracions del més de l'Herència Hispana. Domingo, que dirigeix l'Òpera de la capital nord-americana, va ser escollit per la secretàtia d'Estat, Madeleine Albright, per rebre la primera edició del guardó, que va ser lliurat dijous a la nit en la seu de l'Organització d'Estats Americans (OEA). EPR.

• La Unión

A Cancún Els grups La Unión, Aterciopelados, La Lupita, The Sacados i Alex Sintex, entre d'altres, participaran del 5 al 8 de novemcre, en la cinquena edició del festival de Música per la Terra, a Cancún, en l'estat mexicà de Quintana Roo. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.