cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Famosos

•Jim Carrey

Dr. Seuss
Universal ha aconseguit el llibre de contes del Dr. Seuss, De com Grinch va robar Nadal, per dur-lo a la pantalla amb Jim Carrey en el paper protagonista. Carrey encarnarà la criatura amb un cor dues vegades més petit que el normal que intenta fer malbé les festes de Nadal dels habitants de Whoville.REUTERS.

•Tomatito

«Tomate & Friends»
El guitarrista de flamenc José Fernández Tomatito estrenarà avui el seu espectacle Tomate & Friends en el Teatre Lope de Vega en la X Biennal de Flamenc que se celebra a Sevilla i per a la qual ja estan venudes totes les localitats. El guitarrista, que va acompanyar Camarón fins al final de la seva carrera, va presentar ahir l'espectacle als mitjans de comunicació.EPR.

•McCartney

Subhasta
Una llibreta en la qual Paul McCartney va escriure la lletra d'una de les cançons més famoses dels Beatles, Hey Jude, va arribar ahir al preu de 167.000 dòlars (25 milions de pessetes) en una subhasta de Londres. El quadern, el més valuós dels articles en subhasta, va ser adquirit per un empresari que va fer la seva oferta per telèfon des de Lancashire, al nord d'Anglaterra. AFP.

•Madonna

No volen que balli
La comunitat índia de Los Angeles s'ha sentit ofesa i furiosa amb la darrera actuació de la polèmica cantant Madonna davant el que consideren un sacrilegi contra la seva religió i contra els seus costums, perquè la cantant duia un maquillatge que significa puresa i mostrava, alhora, els mugrons. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.