cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Comença la 46a edició del Festival de Sant Sebastià

La pel·lícula Your friends and neighbours ('Amics i veïns'), dirigida per Neil Labute i amb Nastassia Kinski entre els protagonistes, inaugurarà a les 20.45 hores d'avui la 46a edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià que ahir ja va començar a rebre les primeres estrelles.

Entre elles, destaca l'actriu francesa Jeanne Moreau que va arribar a la capital guipuscoana per recollir el premi Donostia europeu que li varen concedir l'any passat, quan finalment no es va poder traslladar fins a Sant Sebastià en patir un accident. A més, hi arribaren Neil Labute i el director Bill Condon, realitzador de la primera pel·lícula a concurs de la Secció Oficial Gods and monsters.

Fins dia 26 de setembre, el certamen donostiarra oferirà 700 projeccions de les pel·lícules incloses en les seccions oficial, zabaltegi i made in spanish, així com les retrospectives dedicades enguany als directors Terry Gilliam i Mikio Naruse i a la comèdia italiana, a través de Fam, humor i fantasia.

Catorze pel·lícules  

Un total de catorze pel·lícules competiran pel principal guardó del certamen, la Concha d'Or, a més d'altres premis que decidiran els diferents jurats, però alguns reconeixements ja tenen decidit qui els lliurarà. Seran, amb gairebé tota seguretat, les principals estrelles, als quals els habituals «caçaautògrafs» encalçaran a la porta de l'hotel María Cristina.

Així, el Premi Donostia serà per a John Malkovich, que rebrà el guardó de mans de Javier Bardem. Prèviament, el Donostia europeu serà atorgat a Anthony Hopkins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.