algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Breus

• Exposicions

Nit de l'Art
Ahir es va presentar oficialment la Nit de l'Art, que se celebrarà demà. La Nit de l'Art, que marca l'inici de la temporada artística a les Balears, està organitzada per l'Associació Independent de Galeries d'Art de les Balears amb el suport de l'Ajuntament de Palma, la Conselleria de Presidència del Govern balear, l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra, la Fundació la Caixa, el Museu d'Art Espanyol Modern Contemporani i la Fundació Miró. Les activitats començaran a les 19 hores i culminaran amb una fi de festa a la Fundació Miró que comptarà amb l'actuació de mariachis. La festa acabarà amb el sorteig d'una visita al Guggenheim entre els assistents. L'Ajuntament de Palma, per tal de facilitar el desplaçament a la fi de festa, posarà un autobús a la disposició dels ciutadans que sortirà del Casal Solleric, a partir de les 22 hores, sense interrupció. DdB.

Pla de castells i patrimoni eclesiàstic
El president de la Comissió de Cultura del CIM, Damià Pons i el president del Col·legi d'Arquitectes, Antoni Ramis, han presentat les dues exposicions que permetran mostrar la feina que s'ha fet dins el programa del Pla de castells i de recuperació del patrimoni eclesiàstic dels segles XIII i XIV. DdB.

• Llibres

«Espais. Catalunya»
El president de la Generalitat, Jordi Pujol, va presentar ahir al palau de la Generalitat el llibre Espais. Catalunya del fotògraf Albert Schommer. Espais. Catalunya és un conjunt de 130 fotografies en blanc i negre, bona part de les quals es realitzaren el juliol de l'any passat. Les imatges mostren espais naturals i arquitectònics catalans i van acompanyades de texts d'El quadern gris, de Josep Pla. A l'acte, que va tenir lloc a la Sala Torres-Garcia del palau de la Generalitat, Schommer va destacar que Catalunya «és el bressol de la gran fotografia espanyola» i va assenylar que el llibre està fet «amb un gran esforç, però també amb un gran honor». DdB.

Arxiu informàtic sobre el 98 i el 27
La Residencia de Estudiantes de Madrid i la Fundació Marcelino Botín encapçalen el projecte de creació d'un arxiu informàtic sobre la denominada edat de plata de la literatura espanyola, amb reproduccions de documents originals dels autors de les generacions del 98 i del 27. Aquest projecte, que ja està en marxa en alguns arxius i cases museus, pretén la reproducció dels documents originals d'aquests centres i que s'agrupin en un únic arxiu informàtic accessible per a tots. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.