nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Els galeristes mallorquins celebren divendres la segona Nit de l'Art

Vint-i-dos espais participaran a la festa d'obertura de temporada

60368
Jaume Gil, davant, i Carme Feliu, darrere, participaren en la Nit de l'Art 97.

Palma viurà divendres la segona edició de la Nit de l'Art, que, organitzada per l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears (AIGAB), representa el començament de la temporada d'exposicions 1998-1999.

Vint-i-dos espais públics i privats inauguraran alhora les seves mostres en el marc d'una festa que tindrà com a protagonistes les arts plàstiques i la música i que culminarà amb un fi de festa a la seu de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. L'objectiu que es planteja l'AIGAB amb el suport de diverses institucions és oferir «una nit màgica, onírica i lúdica» a tots els ciutadans que hi vulguin participar.

Així, la galeria Altair inaugurarà una mostra de Jim Bird; la Bearn mostrarà obres de Carlos Estiro; L'Equipo Límite ocuparà la Ferran Cano; la Gianni Giaccobí estrenarà la temporada amb José M. Alcover; l'Horrach Moyà s'ha inclinat per Pedro Ocaña; la Joan Guaita obrirà amb Rafael Mahdavi; la Joan Oliver Maneu ha triat Toni Alcover; la Lluc Fluxà, Fernando Megías; la Mediterrània, Concha Ibáñez; la Xavier Fiol, Joan Soler Rebassa; el Centre Cultural Pelaires, Guillem Nadal; i la Sala Pelaires amb una col·lectiva. Les galeries de fora de Palma es concetraran a l'església de Sant Antoniet: la Bennassar amb Enrique Broglia i Brotherton Baron; la Maior amb Joan Cortès; la Pedrona Torrens amb Margalida Escales i Joan Costa; i la Galeria Van der Voort, amb Tur Costa.

Els espais institucionals no queden al marge de la festa. El Centre de Cultura de Sa Nostra mostrarà obres Jules de Bruyckner; el Museu de la Fundació March, la Suite Vollard de Picasso; la Fundació la Caixa instal·larà un envelat al carrer Capità Salom; el Casal Solleric acollirà exposicions de Serrano, Pascual Rodrigo, i Vidal i Marto; i el Govern balear instal·larà a l'església de Sant Antoniet les obres guanyadores del concurs Art Jove 98.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.