algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

La Casa Catalana de Mallorca lliura demà els premis Ars Magna

La Casa Catalana de Mallorca, que presideix el fotògraf Josep Planas Montanyà, lliurarà demà els guardons Ars Magna que enguany celebren la quarta edició. Els guardonats seran l'escriptora Carme Riera, l'hoteler Miquel Codolà i l'advocat i membre del Consell Editorial del Diari de Balears, Josep Melià.

El lliurament dels premis tindrà lloc durant un sopar a l'hotel Palas Atenea que començarà a les nou del vespre.

L'escriptora Carme Riera, que enguany ha publicat Temps d'una espera, un dietari sobre l'embaràs de la seva filla, serà premiada com la mallorquina més destacada a Catalunya. Per la seva banda, Miquel Codolà serà distingit com el català més assenyalat de Mallorca. Codolà va ser un dels pioners del turisme a Mallorca i expresident de la Federació Balear d'Hotelers.

El darrer dels guardons, el que rebrà Josep Melià, vol reconèixer la trajectòria política intel·lectual i cultural d'aquest pensador mallorquí. El premi de Melià és el guardó especial.

Hem de recordar que l'any passat els guardonats foren l'escriptor Baltasar Porcel (com el mallorquí més destacat a Catalunya) i l'hoteler Lluís Rius (com a català de trajectòria més assenyalada a Mallorca). L'any passat, l'Ars Magna especial va ser per al farmacèutic pobler Antoni Torrens, com a impulsor de les festes de Sant Antoni al barri de Gràcia de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.