algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Breus

• Art

Vangoghmania
Un mes abans de la seva inauguració, una exposició sobre Van Gogh ha despertat a Washington tal interès que ha provocat una «vangoghmania» amb llargues cues a la Nacional Gallery de gent desitjosa d'aconseguir una entrada. I és que s'espera que l'exposició, que reuneix 70 quadres del Museu Van Gogh d'Amsterdam i que és la retropectiva més gran que es podrà veure fora d'Holanda, rompi tots els rècords d'assistència de públic. Tot i que la inauguració és encara llunyana, des que diumenge es començaren a distribuir les entrades "un màxim de sis per persona" els pacients amants de l'art han hagut d'esperar fins a sis hores per obtenir-les.AGÈNCIES.

Multimèdia
La Fundació la Caixa a Barcelona organitzarà les II Jornades d'Art Multimèdia per als pròxims dies 2 i 3 d´octubre. En aquesta edició, es plantejaran concepcions estètiques que englobin les diverses manifestacions generades al voltant del fenomen multimèdia. Especialistes de diversos àmbits de la creació contemporània debatran el paper de la interactivitat i de la interfície durant els processos de creació. En les conferències participaran Marc Jiménez, professor de la Universitat de la Sorbona de París; Hans Peter Schwarz, director del ZKM/Media Museum alemany; i Romà Gubern, catedràtic de la Universitat Autònoma i de la Venice International University, entre altres. EPR.

Restauració
Conservadors del Museu del Prado han restaurat el quadre Fauno, del pintor Francesc Jover Casanova, que pertany al fons de la pinacoteca i que s'exhibeix a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.