algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Cannabis infumable per a l'estètica moderna

The Body Shop i Nèctar, cases de cosmètica en contra de l'experimentació amb animals

Cuidar el nostre cos sense oblidar cuidar el nostre entorn. Aquest és el lema d'algunes cases de cosmètica que comercialitzen tot tipus de productes destinats a la higiene corporal i estètica tot respectant el medi ambient i la nostra comunitat en general. Algunes de les empreses que responen a aquests principis naturistes són The Body Shop i Nèctar, dos noms ben coneguts per tots aquells i aquelles que volen tenir cura del seu cos mitjançant productes naturals, i que desitgen alhora protegir l'entorn en què viuen.

The Body Shop, empresa fundada el 1976 a Anglaterra, ofereix un munt de productes i, segons dependentes de la botiga de Palma, «en surten nous cada 15 dies més o menys». En el sector de la cosmètica s'investiga en profunditat "sobretot en els darrers deu anys en què el culte al cos és tan important" i contínuament es llencen al mercat productes més innovadors, més eficaços i més naturals.

El més nou d'aquesta casa, que es publicarà el setembre en el catàleg de tardor d'enguany, és la nova línia de bellesa d'Hemp, o el que és el mateix, de cànem. Es tracta de quatre articles de cosmètica elaborats amb les llavors de la planta del cannabis, "i d'on s'extreu la marihuana". El primer producte és un pot amb una crema blanquinosa que serveix per hidratar totes aquelles zones més castigades del cos. Ideal per les durícies dels colzes, els talons dels peus, etc. i costa devers 1.400 pessetes. També per hidratar, s'ha extret del cànem un oli meravellós per a la pell seca. El flascó (1.500 pessetes) es complementa amb un tub de crema hidratant per a les mans, i per 970 pessetes pots adquirir la barra de cacau de cànem, fantàstica per als llavis ressecs.

Pel que fa a la part de maquillatge, l'empresa ha tret un rímel que allarga pipelles i quatre barres de llavis de llarga durada amb els colors de moda (daurat, marró i taronja). A més de fixos, són hidratants i cremosos. Una altra novetat són els gels de bany; els més demandats, aquells que hidraten la pell com el gel d'oli d'oliva, el de llima i el de rosa, tots tres amb l'aroma corresponent. A part d'aquestes novetats, l'empresa fomenta tot tipus de productes facials específics per a pells greixoses o amb acne i fins i tot per les arrugues, com és el cas de la mascaretes de cacauet, de mel i civada, de blat de moro o olis de pastanaga, de prímula o d'ametles dolces, tot sens dubte, produït naturalment i sense violar el medi ambient.

L'altra empresa de cosmètics, també en contra de l'experimentació amb els animals, és la casa Nèctar. Tot i que també comercialitza amb productes d'estètica i d'higiene, el punt fort de Nèctar són els tractaments de cabina.

La darrera novetat de Nèctar és la línia Tea Tree i Aloe Vera per tractar la zona facial. Tot un assortiment de tònics, sabons, mascaretes, hidratants i netejadors a base de la fulla de te, especialment creats per tractar el greix de la cara.

Els tractaments estrella del centre d'estètica són la micropigmentació de celles, ulls i llavis, tota mena de manicura (ungles de fibra de vidre i de porcellana...), neteges de cutis, líftings, permanents de pipelles, tractaments antiacne, depilacions amb tots els sistemes, maquillatges, massatges corporals, etc. Un llistat de secrets de bellesa que inclou, fins i tot, les claus per acabar amb la temuda cel·lulitis com la pressoteràpia i la termoteràpia. La pressoteràpia és un tractament que consisteix en l'aplicació de pressió damunt les extremitats inferiors, afavorint el retorn venós i el drenatge limfàtic. Funciona mitjançant unes bolles que pressionen de forma gradual i ascendent, aportant a més descans i relaxació. L'estímul circulatori té efectes antifatiga i per això és especialment indicat per a persones que passen moltres hores dretes. La termoteràpia és una altra tècnica que consisteix a donar calor. L'efecte calor té la seva màxima eficàcia quan la cel·lulitis és acompanyada d'obesitat o adipositat localitzada. D'aquesta forma s'aconsegueix una major oxigenació, un augment de la circulació i eliminació dels residus o toxines a través de radiació infraroja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.