algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Breus

•Dodi al-Fayed
Li venen la casa

Una propietat que Dodi al-Fayed comprà a l'elegant comunitat de Malibú, al costat de Los Angeles, dos mesos abans de la seva mort s'ha venut amb tots els seus mobles per nou milions de dòlars, devers mil milions de pessetes. El company sentimental de Diana havia pagat 7'3 milions de dòlars per aquesta finca de dues hectàrees davant l'oceà Pacífic que inclou una mansió de sis habitacions de més de 800 metres quadrats, una casa de convidats i una pista de tennis. La mansió ha estat adquirida pel copropietari de l'equip de futbol americà St. Lous Rams, Stan Kroen. DdB.


•Julio Medem
Presenta «Los amantes del Círculo Polar»

El cineasta basc Julio Medem competirà al proper festival de Venècia amb Los amantes del Círculo Polar, una història circular sobre l'amor que es perllonga des de la infància fins a la joventut, «carregada d'una emoció fàcil i intensa». La intensitat es percep des del primer pla, els ulls d'Otto reflectits a la retina d'Ana. Quant a la facilitat, Medem féu referència a l'hermetisme que dominava els seus anteriors films (Vacas, La ardilla roja i Tierra) per explicar que amb aquesta pel·lícula, que s'estrena divendres, és «conscient de la necessitat d'arribar més fàcilment al públic». «Estic al límit. Som un director molt personal i això comporta un risc per als productors; per això aspir i crec que ara he aconseguit ser més directe i, encara que continuu treballant fortament la banda emocional, que és una constant en la meva filmografia, en els meus anteriors treballs m'he deixat influenciar més per les idees que bullen al voltant del tema central», explicà. EFE.


•Espartaco Santoni
Hospitalitzat

L'actor i productor cinematogràfic de 61 anys, i conegut membre de la jet de Marbella Espartaco Santoni abandonà ahir la seva casa i fou ingressat a Barcelona. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.