algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

El festival de sa Pobla presenta la música de la nova Víctor Uris Band

Està molt il·lusionat i té moltes ganes de tocar. Sempre en tot projecte nou s'hi vessen grans esperançes i l'esforç de molt treball al darrera. Víctor Uris torna als escenaris i ho fa amb una banda pròpia. Avui dins el Festival de sa Pobla d'Estiu a la plaça Major tindrà lloc la presentació oficial de Víctor Uris Band, una banda integrada per Víctor Uris (harmònica i veu), Carme Jaime (veu), Toni Reynés (baix), Emili Gené (piano i veu), Octavi Cortés (guitarra), Diego Farral (bateria).
La nova banda es dedicarà bàsicament a fer música inspirada en el blues, però també oferiran versions manco conegudes, cançons seves com Soñar que no despierto, Gran estrella d'Harmònica coixa, entre altres temes. Víctor Uris va explicar a Diari de Balears que aquest nou projecte s'enceta amb molta força. «També tenim previst actuar a Tarragona», va dir Uris.
La trajectòria musical de Víctor Uris és prou coneguda. De formació autodidacta, es va iniciar en el món de la música a finals del 1982 arran del naixement de la banda Harmònica coixa blues band. A partir d'aquí varen començar a actuar per l'Illa amb un repertori de temes clàssics de blues i composicions pròpies. L'any 1987 gravaren el seu primer senzill de producció pròpia. Després hi va haver alguns canvis en el grup i s'hi va incorporar la vocalista catalana Big Mama.
L'any 1994, Víctor Uris va realitzar juntament amb Big Mama una gira per Catalunya. L'any 1996 va gravar un disc compacte amb el títol: El Blues de l'ombra blava juntament amb Big Mama, que fou enregistrat a Mallorca i l'any 1998, gràcies a l'èxit que assoliren, continua la formació del duet. «Ara Big Mama ha decidit treballar a Barcelona i em va convidar, però no me'n vull anar de l'Illa, hi estic massa bé. I com que tenia moltes ganes d'actuar hem fet aquesta banda. Si bé ja vàrem actuar a les festes del Molinar, avui podem dir que feim la presentació oficial del grup a sa Pobla», va manifestar Víctor Uris.

Gran compositor

Víctor Uris també ha compost la música de l'obra «Les nits blanques» de Dostoievsky adaptada per Iguana teatre i la música de «Surubaya», interpretada per Aina Compte participant amb aquesta en el festival Internacional de Teatre de Tàrrega. També ha treballat en televisió i en festivals musicals. Amb el concert es tanca el festival de sa Pobla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.