lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
21°

El director de l'Atlàntida destaca la «total complicitat» del nou equip de Cultura del Govern amb el festival

Balanç positiu de la 13a edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest. Així ho ha transmès Jaume Ripoll, director del festival, a la reunió mantenguda amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà i el director general de Cultura, Pedro Vidal.

Bauzà ha manifestat la voluntat de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports de garantir la continuïtat d’aquest festival: «Cercarem les fórmules que siguin necessàries per donar-li la continuïtat que mereix per la seva repercussió mundial».

El conseller ha fet referència a la problemàtica econòmica esdevinguda en edicions anteriors del festival, i a la qual l’executiu es compromet a posar-hi solució. «De les dues partides compromeses el 2022, una ja s'ha satisfet aquesta setmana passada i respecte a l'altra s'està cercant el pressupost corresponent amb què l'anterior Govern es va comprometre a pagar-la, amb l'objectiu d'agilitzar-ne els tràmits de pagament. En tot cas, la idea és garantir la continuïtat del festival a llarg termini», ha remarcat.

Una reunió «fructífera», just un dia després de la clausura de l’edició 2023, en la qual ja s’ha començat a dissenyar el festival de l’any que ve. Així ho ha afirmat Jaume Ripoll, qui ha constatat «la total complicitat del nou equip de Cultura», davant el caràcter singular del projecte: «Tots hem entès que estam davant una ocasió històrica de fer un dels festivals més importants a Europa a ca nostra. Ara tenim uns companys de viatge que ens permetran fer-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.