cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Organitzen dues trobades per a veure 'Barbie' en català a Palma: «A Mallorca volem veure les pel·lícules en la nostra llengua»

217113

La pel·lícula Barbie en català ha estat un èxit rotund: ha aplegat, a hores d'ara, més de 14.000 persones a Catalunya, segons ha anunciat el Departament de Cultura de la Generalitat.

A Mallorca, tot i la gran demanda i gran nombre de peticions a Aficine per veure Barbie en la nostra llengua, la pel·lícula es projectarà en català a partir d'aquest divendres i durant una setmana al cinema Ocimax de Palma.

Com sol passar en la programació de pel·lícules en català, i han destacat diversos usuaris, els horaris establerts per a la projecció «no són gaire bons»: es podrà veure a les 12.05 i a les 16.00 hores.

Per això, per a demostrar que a Mallorca «també volem veure pel·lícules en català», han organitzat dues trobades per a veure la pel·lícula: divendres, 28 de juliol, a les 16 hores, i dissabte, 29 de juliol, a les 12.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vinjola, fa 12 mesos
El castellà és colonial i està supravalorat. El català és gràcil i fidel a les arrels. Per jo el català és més poètic i musical, i em decanti per a emprar-lo a tot arreu, sens cap restricció.
Valoració:3menosmas
Per Marc, fa 12 mesos
Jo no la pense veure en castellà i soc del País Valencià (Ontinyent - la Vall d'Albaida).
Valoració:6menosmas
Per Carme, fa 12 mesos
Balearium, que no te canses de ser indecent?
Valoració:6menosmas
Per Balearium, fa 12 mesos
Jajaja...lo tienen claro
Valoració:-5menosmas
Per Ferran, fa 12 mesos
Quines hores! Impossible
Valoració:6menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
És molt millor en català. El castellà està sobrevalorat.
Valoració:14menosmas
Per Només faltaria!, fa 12 mesos
És cultura, no just negoci.
I també hi ha una gent molt pobra intel.lectualment per aqui, que no vol posar a treballar les seves neurones. Perque una bona pel·lícula en versió original, en un idioma que se coneix, malgrat no se domini completament, per apreciar els diàlegs i escoltar les veus autèntiques dels actors i actrius, és un alicient més per a una pel.lícula.
Però aqui a les xonis, pepes i als gonelles en general, no els agraden ni ho entenen.
I no just els passa amb les pel·lícules estrangeres, sinó que les que parlen en Català els produeixen urticària, malgrat no els en faci viure aquí sense integrar- se, passant de noltros i fent- se només amb els seus paisans.
Valoració:11menosmas
Per Fiu Fiu, fa 12 mesos
Ley oferta/demanda
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente