algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

'Tucked' (2018). Quan som pollets de «maricignes»

La pel·lícula que vos vull recomanar aquesta setmana vos sonarà lleugerament perquè el concepte és molt semblant al de Swan Song. Enfonyat ens conta la història d’una vella glòria de l’espectacle que comença una llista de coses pendent a fer abans de morir, en un paral·lelisme entre el film i el concepte de drag queen: humor groller, sense massa subtileses i tones de maquillatge que, en gratar-ho una miqueta, deixa veure la realitat tendra que hi ha darrere.

En Jamie Patterson (prolífic guionista i director que duu fetes gairebé vint cintes en deu anys) aprofita els últims mesos de vida que na Jackie (Derren Nesbitt) passarà amb ni Faith (Jordan Stephens) per xerrar d’un parell bo de temes vitals, entrellaçat amb bocins d’actuacions que donen dimensions addicionals als personatges. Bones actuacions (3 Meryl Streeps), bona trama (4 Shaz Bennetts), perrucots i pintura a poalades (2 RuPauls). Què més voleu? Riureu i plorareu a parts iguales.

Vos la recoman si sou de drama clàssic o teniu sentiments en general. Vos embafarà si vos agrada en Patrick Swayze, la lluita lliure, llegiu seguint el text amb el ditet, teniu tota la filmografia del lisèrgic d’en Nicolas Cage o del calàpat d’en Tom Cruise.

La podeu veure a Plex.

■■■□□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Joan CiberSheep (ell/això), moixamental.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.