nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La pel·lícula de Fermin Muguruza 'Black is Beltza II: Ainhoa' es pot veure aquesta setmana a Ocimax de Palma

La pel·lícula d’animació per a adults de Fermin Muguruza 'Black is Beltza II: Ainhoa' ja es pot veure a Palma, concretament als cinemes Ocimx en una única sessió a les 22.10.

La pel·lícula

Producció de Talka Rècords & Films amb participació de Ambra Projectes Culturals i Elkar i la col·laboració de Nueveojos, se centra en la història d'Ainhoa, la filla de Manex, el protagonista de l'anterior pel·lícula, del qual sembla haver heretat el seu compromís social i el gust per l'aventura.

Estarà ambientada en els 80 i, segons sembla en la presentació, els personatges tornaran a visitar nombrosos països i a ser testimonis d'alguns dels més destacats esdeveniments històrics de la dècada. A més, va acompanyada d'una altra magnífica banda sonora.

Black is Beltza II: Ainhoa està escrita per Fermín Muguruza al costat d'Isa Campo i Harkaitz Cano i es va estrenar al Festival de Sant Sebastià, al velòdrom d'Anoeta amb més de 3.000 espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esteve, fa dervers d'un any
https://www.infolibre.es/cultura/cine/fermin-muguruza-cine-animacion-peliculas-musica-musicos-cineastas-cine-espanol_1_1328722.html
...
Y termina: "Eso sí, ahora estoy aquí en Madrid y el tema de conversación es qué está pasando en Italia. Mi representante [es de origen argentino] me ha dado permiso para contar algo que me ha dicho hace unos minutos. Me ha dicho, '¿y qué te parece lo que pueda pasarme a mí, que soy inmigrante y lesbiana? Lo llevo crudo si sigue subiendo la ultraderecha'. Pues lo que me parece es que *aquí nadie va a tocar a nadie porque vamos a seguir en la lucha. Aquí estamos nosotros, los vascos, las lesbianas, los inmigrantes, los nadie".*
💪🏽💪💪🏻
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente