algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

[VÍDEO] Galtada històrica de Will Smith a l'humorista Chris Rock durant la gala dels Oscars

Una de les imatges que passarà a la història de la 94a edició dels Premis Òscar és la que ha protagonitzat Will Smith. L'actor, que poc després guanyaria el premi a millor actor, ha pegat una galtada al presentador de la gala, l'humorista Chris Rock. El motiu: una broma de Rock sobre l'alopècia de la seva dona, Jada Pinkett Smith.

Chris Rock estava presentant un dels premis i, dirigint-se a la dona, ha deixat anar: «Jada, t'estim, G.I. Jane 2, no puc esperar per veure't». Aquí cal saber que 'G.I Jane' és el nom de la pel·lícula que a a l'Estat espanyol es va traduir com 'La tinent 'O'Neill', interpretada per Demi Moore al 1997 i en què la protagonista anava amb el cap rapat.

En un primer moment, no ha semblat que a Will Smith li molestàs, malgrat que la cara de la seva dona era una altra. Will Smith semblava riure, però després s'ha aixecat de la cadira i ha bufetejat Rock a la cara.

Tothom encara pensava que era una escena preparada, però aviat s'ha començat a veure que no. Estava passant. Rock, descol·locat, ha reaccionat afirmant: «Wow, Will Smith m'acaba de pegar una galtada». I ha afegit: «Amic, era una broma de G.I. Jane».

I per si encara quedava algun dubte que anava de debò, Smith, des del seu seient i visiblement enfadat, ha cridat: «Treu el nom de la meva dona de la teva puta boca.»

Ha estat la segona vegada que ho ha fet quan el presentador li ha respost: «Ho faré». Aquest és el moment:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jou, fa mes de 2 anys
jas!! amb la mà plana!
Valoració:0menosmas
Per Roger, fa mes de 2 anys
Tal faràs tal recolliràs. Qui sembra vents tempestes recull. Qui no vulgui pols que no vagi a l'era.
En resum: se la guanyà, la galtada, i probablement encara ha d'estar agraït que sols en fos una.
Valoració:1menosmas
Per Sort ha tingut, de que no el demandàs, per bocota, fa mes de 2 anys
Hi gent que és tan oiosa i tan insensible, que dóna lloc a les seves víctimes a que perdin els nervis. Makgrat que per desgràcia, llavors son els ofesos, els que queden malament devant dels altres.
Perque no me diguin que no és de.molt mal gust i pitjor educació, que un artista per còmic que sigui, faci be8fa a damunt de l'escenari d'una senyora que com a resultat d'una malaltia s'ha quedat sense cabells.
Smith ha demostrat no tenir domini d'ell mateix, però Rock ha demostrat ser un bord i un mal còmic i no m'extranyaria que així com és el món del cinema, la s3va carrera artística s'en ressentís.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente