nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

L'Atlàntida Mallorca Film Fest ja té data: del 26 de juliol al primer d'agost a Palma

182791

L'onzena edició de festival de cinema de Filmin ja té dates i un nom en el qual s'incorpora Mallorca. L'Atlàntida Mallorca Film Fest 2021 reforça el compromís de la plataforma amb el format híbrid i la seva vinculació amb Mallorca, seu presencial des de fa 6 anys. En el seu apartat presencial, l'Atlàntida oferirà una sèrie d'importants novetats que s'aniran desvetllant en les properes setmanes, que se sumaran a la triple línia de projeccions, concerts i conferències que han definit la personalitat de l'esdeveniment.

El desplegament d'estrenes exclusives s'iniciarà el 26 de juliol a Palma i culminarà en una gala de cloenda el primer d'agost. Com és habitual, l'edició en línia de l'Atlàntida 2021 a Filmin s'estendrà al llarg d'un mes, del 26 de juliol al 26 d'agost.

L'artista mallorquí Pep Girbent (Sóller, 1969), considerat com «el millor copista del món», ha estat l'encarregat de dissenyar el pòster d'aquesta onzena edició del festival. L'artista s'ha inspirat en una cèlebre imatge de 'Jules i Jim' protagonitzada per Jeanne Moureau, Henri Serre i Oskar Werne, per a il·lustrar l'esperit captivadorament cinèfil del festival, que torna a confiar en un artista mallorquí després de la col·laboració, en edicions anteriors, amb Miquel Barceló, Albert Pinya, Sergio Caballero, Nauzet Mayor o Ana Cabello, entre d'altres.

Properament donaran a conèixer el cartell musical i la programació de pel·lícules de l'Atlàntida Mallorca Film Fest 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.