nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Presentació de la segona edició del llibre 'Aurora Picornell (1912-1937) De la història al símbol', amb informació ampliada i inèdita

210343

L'empresa editorial Edicions Documenta Balear i la Casa del Llibre de Palma presenten la segona edició ampliada i revisada del llibre 'Aurora Picornell (1912-1937) De la història al símbol'.

L'acte de presentació serà el pròxim dijous 23 de febrer a les 18:30 hores al número 34 de l'Avinguda Alexandre Rosselló. Hi intervindran l'autor de l'obra, David Ginard, l'arqueòloga i antropòloga que va identificar Aurora Picornell, Almudena García-Rubio, i la politòloga experta en gènere, Neus Tur. El periodista i historiador Francesc M. Rotger serà el moderador.

Aquesta obra aborda un estudi biogràfic de conjunt sobre Aurora Picornell i el seu entorn familiar i polític i analitza també el procés de conformació i difusió del símbol associat a «la Pasionaria de Mallorca».

En aquesta segona edició s'hi aporten novetats com, entre d'altres, una informació sobre la pre­sència d'Aurora Picornell a la Casa del Poble de Palma el 18 de juliol de 1936, la seva darrera declaració judicial, la revelació d'un manifest adreçat als seus companys de partit quan sabia que seria assassinada, l'actualització sobre l'indret on fou enterrada i diverses fotografies inèdites.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.