nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
15°

La programació completa de la trentena edició del Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia

Aquest cap de setmana tendran lloc els esdeveniments centrals de la celebració de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia, que enguany celebra la seva trentena edició. Hi ha prevists diversos esdeveniments durant els vespres de dijous i divendres i l'encesa de foguerons la nit de dissabte arreu del barri barceloní.

Dijous vespre, a les 19 hores, Rafel Ginard presentarà al Centre Artesà Tradicionàrius els quatre volums del 'Calendari Folklòric de Mallorca', amb l'acompanyament de Pep Tosar, Carme Castells i Tolo Albertí. Posteriorment se celebrarà la ja tradicional 'Oda a la sobrassada', una glosada popular i tast gastronòmic a càrrec de Mateu Xurí, Maribel Servera, Catalina Canyelles i Cor de la Carxofa. La llibreria de l'Espai Mallorca hi vendrà llibres de temàtica folklòrica i el Museu Etnològic mostrarà l'exposició 'Sant Antoni, la Festa Major de l'hivern'.

Divendres horabaixa, a les 18:15 hores, el Centre de Cultura Popular La Violeta celebra un recital poètic a càrrec d'Enric Casasses i la Fundació ACA. A les 19 hores Can Musons albergarà un taller de glosa, alhora que al Centre Artestà Tradicionàrius s'hi celebra un taller de ball de bot. Posteriorment el mateix CAT oferirà un concert amb Jaume Arnella, Vicent Torrent i Biel Majoral, en el marc del 36è Festival Folk Internacional Tradicionàrius, així com novament venta de llibres de l'Espai Mallorca.

Dissabte vespre a diverses places i carrers de Gràcia s'hi celebraran foguerons. Hi ha previst un cercavila a les 20 hores, que recorrerà el barri des de la Plaça de la Vila fins la Plaça de la Virreina. Allà mateix a les 21 hores s'encendran els foguerons i a les 23 hores els grups Esclafit i castanyetes i Es Jai de sa barraqueta tocaran música per una ballada popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.