algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Els Amics de les Arts presenten 'Un estrany poder' a Palma

Tres anys després del darrer disc, tornen Els Amics de les Arts amb 'Un estrany poder' que presentaran a Palma aquest dissabte, 13 de maig.

Els Amics de les Arts actuaran a partir de les 21.30 hores a l'Auditorium de Palma i presentaran el quart àlbum de la banda de pop-rock català.

El grup va treure el nou disc el passat mes de febrer amb dotze cançons «creades per ser cantades a l'uníson multitudinari i en les quals destaquen els seus electrònics arranjaments», segons han explicat. Per a la creació de l'àlbum han comptat amb la col·laboració de Tony Doogan, un dels productors referents de la música pop independent a escala internacional.

Doogan ha estat el responsable sonor de Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals. A més, l'escocès ha signat les millors produccions discogràfiques d'artistes com Russian Xarxa o Supersubmarina. Els Amics de les Arts compten amb diferents premis de la indústria i tres Discs d'Or. Amb motiu de la gira tocaran el 13 de maig a Palma, el 28 de maig a Girona, el 3 de juny al País Valencià i el 9 de juny a Madrid.

Més informació i venda d'entrades aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.