algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Ambient càlid i estable

Situació prevista a les Illes: Les altes pressions tornaran a ser les protagonistes, garantint-nos el temps estable fins a mitjan setmana. Les estones de sol seran abundants, però també hi podrà haver alguns intervals de núvols prims, resultat de l'acostament de fronts atlàntics. Les temperatures seran lleugerament superiors a les habituals per aquesta època de l'any. Menorca: hi dominarà l'ambient assolellat amb cel estirat o poc ennigulat en general, si bé a primeres hores hi haurà algunes bandes de niguls baixos. Les temperatures màximes no experimentaran canvis i les mínimes pujaran lleugerament. Serra de Tramuntana: hi haurà temps anticiclònic amb cels assolellats i amb absència de precipitacions. Les temperatures no experimentaran canvis importants. Llevant: hi predominarà l'ambient assolellat, sec i estable, amb algunes bromes matinals. Temperatures sense canvis o una mica més altes. Migjorn: hi predominarà el cel poc ennigulat en general. Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes i les màximes es mantindran estables. Pla: hi haurà cel poc ennigulat en general amb alguna nigulositat d'evolució diürna. Les temperatures seran càlides tot i que amb importants oscil·lacions diürnes. Raiguer: hi dominarà la bonança amb cel estirat o poc ennigulat. Les temperatures seran si fa no fa com les d'ahir. Palma: hi dominarà l'ambient assolellat durant tota la jornada. Les temperatures seran primaverals amb màximes de més de 23 graus. Eivissa i Formentera: hi haurà cels estirats o poc ennigulats. Les temperatures seran similars i els vents, suaus. Estat de la mar: hi bufaran vents fluixos, de gregal, amb brises. La mar tindrà entre arrissada i àrees de marejol a tota la zona marítima. La visibilitat horitzontal serà reduïda per bromes matinals. La temperatura de l'aigua a la nostra costa es mantindrà entorn del 17 graus. Demà: el cel serà poc ennigulat amb algunes bandes de niguls alts i prims a partir del capvespre. Les temperatures no experimentaran canvis importants.

Dijous: el cel serà entre mig i molt ennigulat per niguls prims i mitjans. No se descarten algunes pluges dèbils. Les temperatures en conjunt seran més baixes.

Divendres: el cel serà mig ennigulat en conjunt i són possibles algunes precipitacions dèbils, especialment a Mallorca i les Pitiüses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.