muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Temps bromós

Al mapa de superfície, una borrasca bastant profunda, amb isobara al seu centre de 994 mb, s'ubica a l'oest de la Península Ibèrica, incloent sota el seu radi d'acció pràcticament tot el país. El sector càlid d'un sistema frontal assoleix Galícia i el Cantàbric. En alçària una cresta d'aire subtropical domina sobre la costa mediterrània peninsular i balear. Hi haurà temps bromós amb núvols baixos i alts. Situació prevista a les Illes. Menorca: Hi haurà intervals nigulosos augmentant l'horabaixa a cels molt nuvolosos o coberts. Possibilitat de bromes i bancs de boira matinals. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens i vents del sud-est, fluixos, augmentant l'horabaixa-nit a component aquest moderats.

Mallorca: Hi haurà intervals nigulosos augmentant l'horabaixa a cels molt nuvolosos o coberts. Possibilitat de bromes i bancs de boira matinals. Temperatures sense canvis o una mica més altes i vents del sud-est, fluixos, augmentant el vespre-nit a component aquest moderats.

Eivissa i Formentera: Hi haurà intervals nigulosos augmentant l'horabaixa a cels molt nuvolosos o coberts. Possibilitat de bromes i bancs de boira matinals. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens i vents del sud-est, fluixos, augmentant a component est moderats.

Tendència per als pròxims dies: Cels nigulosos amb baixa probabilitat de precipitacions.

Dissabte: hi haurà cels molt nuvolosos, amb probabilitat de pluges febles, acompanyades de fang. Temperatures nocturnes sense canvis significatius o en lleuger ascens i diürnes estables amb vents de component aquest moderats.

Diumenge: hi haurà intervals nigulosos, amb possibilitat de precipitacions febles. Temperatures en lleuger descens i vents de component oest de fluixos a moderats.

Dilluns: hi haurà cels nigulosos.

Estat de la mar. Vents prevists: Bufaran del sud-est fluixos augmentant la tarda-nit a component est moderats.

Avís de temporal: No hi ha temporal.

Mallorca: Des de Dragonera a Formentor, arrissada amb àrees de marejol. Des de Formentor a Capdepera, marejol augmentant a àrees de maror. Des de Capdepera a ses Salines, marejol augmentant a àrees de maror. Des de ses Salines a Dragonera, àrees de marejol a maror. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes matinals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.