nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

Ruixades i tempestes

La presència d'una important pertorbació freda sobre l'oest de la Mediterrània deixarà l'ambient prou inestable a les Illes Balears, amb ruixades generals i algunes tempestes amb calabruix. Situació prevista a les Illes. Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb ruixats localment moderats que ocasionalment poden anar acompanyats de tempesta.

Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger augment amb vent entre fluix i moderat, de ponent. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls, amb ruixats localment moderats que ocasionalment poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger augment amb vent entre fluix i moderat, de ponent. Estat de la mar. Maror amb àrees de forta maror i mar de fons.

Visibilitat horitzontal de regular a bona. Tendència per als pròxims dies. Demà, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils localment moderats i ocasionalment tempestuosos, i tendirà al capvespre a poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de mestral, que canviarà de capvespre a llebeig.

Dimecres hi haurà cel poc ennigulat i tendirà al capvespre a intervals de niguls mitjans i alts.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma13'810'4
Aeroport13'610'3
Eivissa13'78'6
Maó12'710'1
Sant Llorenç25'615'8
Lluc8'95'5

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.