cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Octubre suau

En superfície es veu una depressió poc fonda situada al sud-oest d'Irlanda amb valors lleugerament inferiors als 1004 mb. Un anticicló moderadament fort se situa cap als Balcans i s'estén mitjançant una dorsal per Centreeuropa i la conca mediterrània. En altiud el domini de les altes pressions subtropicals és absolut a tota l'Europa meridional. Situació prevista a les Illes: El cel serà poc nigulós amb algunes pinzellades de niguls alts. Les temperatures màximes seran una mica més elevades qeu ahir. Menorca: Predominarà el cel poc ennigulat amb alguns intervals de niguls prims. Temperatura nocturna sense gaires canvis i diürna en lleuger augment. Vent fluix, de llevant, que girarà a fluix, de migjorn. Mallorca i les Pitiüses: predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls prims. Temperatura nocturna estable o en lleuger descens i diürna en lleuger augment. Vent fluix, de llevant, que girarà a fluix, de migjorn.

Estat de la mar: Maror a marejol. Visibilitat horitzontal de regular a bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 21 graus.

Tendència per als pròxims dies: Niguls i clarianes. Dimecres, hi haurà intervals de niguls amb predomini dels niguls mitjans i alts. Temperatura sense canvis importants.

TEMPERATURES
Punt Màximes Mínimes
Palma 24'2 17'2
Aeroport 26'0 13'4
Eivissa 22'1 17'0
Maó 20'8 16'3
Sant Llorenç 23'2 13'7
Lluc 20'4 10'6

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.