algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Sol d'hivern

Les Balears estan ocupades per una dorsal de l'anticicló de l'Europa central. Gairebé no s'observa gradient de pressió al nostre mar. Els fronts càlids i freds corren per les latituds de les illes britàniques. Només el nord-oest de la Península ibèrica està afectat pel pas de coes de front. En altura, la dorsal subtropical d'Europa protegeix els països de la Mediterrània de les pertorbacions del front polar.

Situació prevista a les Illes  

Temps de calma amb absència de nigulositat i de vent. Menorca: Hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger augment. Vent fluix, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: Hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger augment. Vent fluix, de tramuntana, que girarà a ponent.

Estat de la mar  

Mar tranquil·la amb arrissada i marejol. Visibilitat horitzontal de regular a bona.

Tendència per als pròxims dies  

Front esquifit. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i disperses. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de llebeig. Dilluns, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i disperses. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de ponent, que girarà a tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'7 10'5
Aeroport 18'0 10'0
Eivissa 16'2 07'6
Maó 14'0 11'7
Sant Llorenç 12'8 05'9 00'2
Lluc 09'7 04'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.