muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Període càlid primaveral

En superfície hi ha un anticicló centrat a les Açores que estén les seves condicions d'altra pressió per tot el sud-oest del continent europeu. En alçària, una «bombolla» d'aire força càlid gravita sobre les terres ibèriques i els seus voltants.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol a tot l'Arxipèlag. Ambient càlid amb temperatures d'entre 23 i 27 graus. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fluix, de tramuntana, amb intervals de brisa a la costa. Mallorca: hi haurà cel poc ennigulat o estirat, amb bromes matinals. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent fluix, de gregal, amb brises costaneres. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura estable o una mica més alta i vent fluix, de gregal, amb brises a la costa.

Estat de la mar: Arrissada i àrees de marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 16 i els 18 graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor intensa a l'interior de Mallorca. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i alguns bancs de boira matinals. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de llebeig, amb brises costaneres. Dimarts, cel poc ennigulat, amb bromes i bancs de boira localment persistents. Temperatura estable a la costa i en lleuger a moderat augment a l'interior.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 25'4 16'8
Aeroport 28'6 12'2
Eivissa 27'6 15'9
Maó 23'9 17'2
Sant Llorenç 27'5 15'4
Porreres 27'8 14'1

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.