algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Marinades a la costa

En superfície una dorsal de l'anticicló de les Açores domina l'atmosfera del sud-oest del continent europeu. En altura, s'observa una «bombolla» d'aire força càlid sobre les verticals del Marroc i el sud-oest peninsular. Les temperatures a 1.500 m d'altitud sobre Andalusia són força elevades, superiors als 28º.

Situació prevista a les Illes: Cel estirat o poc ennigulat a tot l'Arxipèlag. Temperatures altes, normals per l'època. Menorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de tramuntana, amb brises. Mallorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de gregal, amb brises. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable o una mica més elevada i vent fluix, de gregal, amb brises.

Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular o dolenta. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-cinc i els vint-i-sis graus.

Tendència per als pròxims dies: El cim del present estiu amb màximes que s'acostaran als quaranta graus. Dimecres, cel poc ennigulat o estirat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises. Dijous, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en lleuger augment. Divendres, cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'4 22'1
Aeroport 30'6 17'2
Eivissa 32'0 22'3
Maó 31'0 21'6
Sant Llorenç 33'7 19'6

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.