nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Ambient de plena canícula

En superfície gairebé no hi ha gradient bàric sobre la Mediterrània occidental. Les pressions són lleugerament inferiors a les normals. En altura, una extensa dorsal subtropical domina l'atmosfera de bona part dels països costaners.

Situació prevista a les Illes: Ambient plenament canicular amb sol i amb molta calor. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix variable amb brises. Mallorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix variable amb marinada. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent fluix variable amb brises.

Estat de la mar: Mar arrissada i marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Sol a dojo. Temperatures encara una mica més elevades, avui amb màximes que podran superar els trenta-cinc graus a l'interior de Mallorca. Dijous, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de gregal, i brises. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de gregal, i brises. Dissabte, cel estirat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'8 22'1
Aeroport 28'2 17'6
Eivissa 29'4 23'5
Maó 27'8 21'1
Sant Llorenç 32'1 19'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.