algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Ruixats dèbils i dispersos

En superfície un centre de baixa pressió poc pronunciat (1.008 mb) ocupa la costa est d'Algèria i Tunísia, mentre que la conca oest de la Mediterrània es troba dins un règim de pantà baromètric. En altura, als 500 mb tota la península Ibèrica es troba en situació depressionària, amb un nucli tancat centrat davant Lisboa.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb ruixats dèbils i dispersos, més probables al matí. Temperatura en lleuger descens i vent fluix de tramuntana, que girarà al capvespre a ponent. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb ruixats dèbils i dispersos, més probables al matí. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de tramuntana, que girarà al capvespre a ponent, i brises. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils i dispersos, més probables al matí. Temperatura estable o en lleuger descens i vent fluix, de tramuntana, que girarà al capvespre a ponent.

Estat de la mar: àrees de maror a tota la costa. Mala visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Dilluns, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i disperses. Temperatura estable i vent fluix. Dimarts, intervals de niguls, amb ruixats dèbils o localmenmt moderats. Temperatura en lleuger descens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 21'0 15'4
Eivissa 22'3 14'1
Maó 21'3 14'0
Sant Llorenç 22'9 11'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.