algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Xaloc localment fort

En superfície, anticicló moderat sobre Itàlia i l'antiga Iugoslàvia, que envia un important flux de l'est i el sud-est a la costa catalana i les Balears. Borrasca de 1.006 mb sobre l'oest de Portugal amb un sistema frontal a punt d'arribar a la costa mediterrània peninsular. En alçària, depressió freda sobre la vertical del sud de Portugal.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts i augmentarà a cel ennigulat, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura amb pocs canvis i vent entre moderat i fort, de xaloc i llevant. Mallorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts i augmentarà a cel ennigulat, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense canvis importants i vent entre moderat i fort, de xaloc i llevant. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts i augmentarà ràpidament a cel ennigulat, amb possibilitrat de precipitacions dèbils. Temperatura estable i vent entre moderat i fort, de xaloc i llevant.

Estat de la mar: Mar alterada amb maror i forta maror. Mala visibilitat horitzontal.

Tendència per als pròxims dies: Cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta i fang.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'9 10'9
Eivissa 17'5 13'2
Maó 14'4 13'2
Sant Llorenç 18'6 13'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.