algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cel parcialment nigulós

Les altes pressions dominen la situació atmosfèrica al nord i oest del continent europeu. El flux de vents al golf de Lleó i nord de la mar balear és de component nord. En alçària, la circulació té un baix índex, amb un anticicló estès segons els meridians a l'Atlàntic i una depressió a Centreeuropa.

Situació prevista a les Illes: Hi haurà alternància de niguls i clarianes i no es pot descartar la possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Menorca: intervals de niguls amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Temperatura sense canvis i vent moderat, de tramuntana. Mallorca: intervals de niguls, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de tramuntana, al nord de l'Illa, i a la resta fluix, de tramuntana, amb brises. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable i vent fluix, de gregal.

Estat de la mar: Àrees de maror a la zona nord i marejol a la resta. Visibilitat horitzontal bona o regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint i els vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: Temperatura sense gaires canvis. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura no sofrirà gaires canvis i el vent bufarà fluix variable amb predomini de la tramuntana i brises.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 27'9 21'6
Aeroport 29'6 18'0
Eivissa 27'8 22'5
Maó 27'6 21'3
Pollença 27'2 19'0
Porreres 28'1 18'4
Lluc 27'4 14'6
Sant Llorenç 29'0 18'1

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.