muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Quasi estiuenc

El mapa de superfície continua mostrant una situació molt poc definida. Hi ha una petita depressió davant les costes de Portugal, amb valors al seu centre inferiors als 1012 mb. El gradient bàric és molt dèbil a la Península Ibèrica i la Mediterrània occidental. En alçària domina la circulació ciclònica sobre gran part d'Espanya, amb un nucli depressionari sobre l'oest peninsular.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat, amb intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de gregal. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de gregal, amb brises. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat, amb intervals de niguls mitjans i alts. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de gregal, amb intervals de brisa a les hores centrals del dia.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els setze i els desset graus.
Tendència per als pròxims dies: Cel nigulós amb pluges moderades. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a partir de l'horabaixa a molt ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'0 12'9
Aeroport 24'6 08'1
Eivissa 25'0 12'8
Maó 22'1 12'2
Lluc 23'1 04'4
Sant Llorenç 26'1 08'8
Capdepera 21'5 13'8
Portocolom 21'9 12'3

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.