algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Vent de mestral moderat

En superfície hi ha una profunda depressió centrada a la mar del nord amb un front fred que s'estén per Alemanya, França i el Cantàbric. Sobre l'Atlàntic, un potent anticicló de 1036 mb se centra al nord-oest de les Açores. La península Ibèrica i les Balears es troben incloses dins del radi d'acció de l'alta atlàntica, amb pressions cap als 1016-1024 mb. En altura, la borrasca britànica es correspon amb un acusat embassament d'aire fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a la tarda a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense canvis i vent moderat, de mestral, que girarà durant el dia a llebeig. Màx, 18º; mín 11º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a la tarda a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de mestral, que girarà durant el dia a llebeig. Màx, 19º; mín 9º. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent moderat, de mestral, que girarà a llebeig. Màx, 21º; mín, 13º.

Estat de la mar: Àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els quinze i els setze graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient nigulós. Dimarts, el cel estarà ennigulat i es podran produir precipitacions dèbils. Temperatura una mica més baixa i vent moderat, de ponent. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'3 10'7
Eivissa 20'9 13'1
Maó 17'4 08'5
Sant Llorenç 20'2 07'5

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.