algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Intervals de niguls al nord

En superfície hi ha un anticicló al nord de les Açores, amb pressions al seu centre superiors als 1.030 mb. Les Balears es troben incloses dins el radi d'acció de l'alta oceànica, amb pressions cap als 1.020-1.024. Els vents sobre les Illes són de component nord. En alçària s'observa una gran dorsal sobre gran part de l'Atlàntic, la península Ibèrica i nord d'Africa. Les pertorbacions del front polar corren per latituds altes.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts. Màx. 14º; mín. 5º. Mallorca: intervals de niguls al nord i predomini de cel poc ennigulat a la resta. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Màx. 16º; mín. 2º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de tramuntana. Màx. 17º; mín. 6º.
Estat de la mar: Maror a la zona nord i marejol a la resta. Bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa als voltant dels tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: El cap de setmana serà assolellat, sec i càlid. Divendres hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà moderat, de tramuntana, a Menorca i nord de Mallorca, i fluix a la resta. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i boirines matinals. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de ponent.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'7 08'4
Aeroport 15'5 00'4
Eivissa 17'2 07'8
Maó 13'7 08'7
Sant Llorenç 15'9 02'3

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.