algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Cel parcialment ennigulat

Al mapa de superfície, les isòbares que travessen el nord-est de la Península ibèrica i les Balears marquen un fluxe de component nord-est, entre la baixa del sud d'Itàlia i el potent anticicló, estès zonalment, amb centre a l'oest de França. En alçària hi ha una massa d'aire fred sobre la Mediterrània, amb -28º a uns 5.500 metres a la vertical de Palma.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura una mica més alta i vent moderat, de tramuntana i gregal, amb intervals forts al principi. Mallorca: cel parcialment ennigulat amb possibilitat de precipitacions dèbils que seran de neu per damunt dels 500 m. i pujarà la cota a la tarda cap als vuit-cents metres. Temperatura en lleuger ascens i vent moderat, de tramuntana i gregal, amb intervals forts. Eivissa i Formentera: cel parcialment ennigulat amb possibilitat de precipitacions dèbils. Lleuger ascens tèrmic i vent moderat, de gregal, d'intervals forts.
Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperautra de l'aigua a la nostra costa entre els dotze i els tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Gelades dèbils al Pla.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 09'8 04'4
Aeroport 10'2 01'6
Eivissa 10'4 03'5
Maó 07'0 02'0
Lluc 04'0 01'0
Sant Llorenç 08'8 04'5
Pollença 09'8 06'3
Porreres 08'8 03'2

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.