algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Cel tapat

Als mapes s'hi pot veure una baixa relativa centrada sobre el Golf de Cadis. La pertorbació mostra el seu centre cap al nord de la costa marroquina, prop de l'estret de Gibraltar, amb pressions en torn dels 1.016 mb. Les Balears es troben dins del radi d'acció de la borrasca, amb pressions cap als 1016-1020 mb, i vents de component sud-est. Aquesta depressió està aïllada de les pertorbacions atlàntiques per un pont anticiclònic situat entre un centre d'altres pressions centreeuropeu i una dorsal de l'anticicló de les Açores.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb possibilitat de precipitacions dèbils a darrera hora del vespre. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de xaloc. Màx. 15º; mín. 8º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions dèbils o localment moderades a darrera hora. Lleuger descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llevant i de xaloc. Màx. 16º; mín. 7º. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades a partir de l'horabaixa. Temperatura una mica més baixa i vent entre lfuix i moderat, de llevant. Màx. 15º; mín. 9º.
Tendència per als pròxims dies: Ambient plujós. Dissabte, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions, en general moderades.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'0 07'2
Aeroport 14'0 01'0
Eivissa 16'6 08'2
Maó 16'2 08'2
Calonge 22'0 18'0
Sant Llorenç 13'5 04'4

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.