cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Gelades matinals

La situació atmosfèrica en superfície ve marcada per la presència d'un anticicló fort a les Açores, amb 1.032 mb, que abraça la Mediterrània occidental dins el seu radi d'acció. El vents a les Illes són de component nord, amb escàs gradient bàric. En alçària, s'observa una depressió tancada sobre la vertical de l'interior del Marroc acompanyada d'una embossada d'aire fred. L'atmosfera al nord d'Àfrica i les Canàries es força inestable.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura mínima sense canvis i màxima en lleuger ascens. Vent fluix, de ponent. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb algunes gelades matinals a l'interior. Temperatura mínima estable i màxima una mica més alta. Vent fluix, de tramuntana. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura mínima sense canvis i màxima en lleuger ascens. Vent fluix de component nord.
Estat de la mar: Marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els tretze i els catorze graus.
Tendència per als pròxims dies: Pas de niguls i temperatura estable. Dijous, hi haurà intervals de niguls. La temperatura no sofrirà grans canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 10'4 04'6
Aeroport 09'2 -2'4
Eivissa 11'5 07'3
Maó 10'1 02'0
Lluc 07'1 -1'5
Sant Llorenç 10'4 -0'2
Pollença 11'2 03'2
Porreres 08'8 00'1

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.