cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Llebeig localment moderat

El temps a les Illes aquest darrer diumenge de l'any estarà dominat pel sol i per l'ascens termomètric. La temperatura màxima superarà els quinze graus i la mínima no baixarà dels set graus. El vent bufarà localment moderat, de llebeig.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger a moderat ascens i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat amb bromes de matinada. Lleuger a moderat ascens termomètric i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Lleuger a moderat ascens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llebeig.

Estat de la mar: marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.

Tendència per als pròxims dies: ambient nigulós i força humit. Temperatura moderada, no gaire freda. Dilluns, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils al vespre. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjorn. Dimarts, el cel estarà parcialment ennigulat. La temperatura no patirà canvis significatius.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'0 11'0
Aeroport 16'5 09'5
Eivissa 17'0 11'0
Maó 16'0 10'0
Lluc 12'0 03'0 07'0
Sant Llorenç 17'0 05'6
Inca 18'0 07'0
Portocolom 18'0 11'0

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.