cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
20°

Suau ascens tèrmic

L'ambient serà gris i plujós a les Illes. El pas d'un front de niguls produirà precipitacions localment moderades qiue seran en forma de neu als cims de la serra de Tramuntana. La temperatura iniciarà un suau ascens.
Situació prevista a les Illes: Menorca: augment de la nigulositat amb precipitacions dèbils en general, a partir de l'horabaixa. Temperatura una mica més alta i vent fluix i variable amb predomini del llevant. Màx. 11º; mín. 2º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions localment moderades que seran de neu des dels mil metres. Temperatura en lleuger ascens i vent fluix i variable amb predomini del llevant. Màx. 12º; mín. 2º. Eivissa i Formentera: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions localment moderades, més probables a partir de l'horabaixa. Lleuger ascens térmic i vent fluix i variable amb predomini del llevant. Màx. 13º; mín. 5º.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels catorze graus.
Tendència per als pròxims dies: El vent de component nord mantindrà la temperatura freda a les Illes. Dimarts, el cel estarà ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions localment moderades, més probables al sud. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dimecres, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent moderat, de tramuntana. Dijous, hi haurà intervals de niguls. La temperatura no sofrirà canvis significatius i el vent bufarà moderat, de tramuntana, amb intervals forts a Menorca i nord de Mallorca.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 11'5 05'9
Aeroport 11'8 00'8
Eivissa 11'6 09'0
Maó 10'2 04'0
Sant Llorenç 11'0 03'4 04'6

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.