muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Nevades a la Serra de Mallorca

L'ambient serà gèlid i la temperatura màxima amb prou feines superarà els deu graus. La neu apareixerà a la Serra de Mallorca per damunt dels set-cents metres.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent moderat, de gregal, que durant el vespre disminuirà a fluix. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades que seran de neu des dels set-cents metres. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de gregal, que durant la tarda disminuirà a fluix. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb precipitacions dèbils a moderades, més probables al matí.

Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror a tota la zona. Bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels catorze graus.

Tendència per als pròxims dies: Lleugera suavització termomètrica. Dilluns, hi haurà intervals de niguls i tendirà a cel molt ennigulat amb ruixats localment moderats que poden ser de neu als cims del puig Major. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llebeig, i girarà a última hora a tramuntana. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb ruixats localment moderats, de neu als cims del puig Major.

6

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'1 08'1
Aeroport 12'2 06'0
Eivissa 14'7 09'9
Maó 07'7 -00*
Lluc 07'8 04'6
Sant Llorenç 11'6 06'9 02'6
Pollença 12'8 08'5
Porreres 12'0 05'6

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.