muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Gris i plujós

L'ambient serà gris i plujós a les Illes. Les precipitacions seran de caràcter moderat i afectaran de forma ocasional qualsevol lloc de l'Arxipèlag. La sensació serà de fresca i la temperatura màxima no superarà els setze graus.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats ocasionals, moderats en general. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de llevant, que augmentarà i girarà durant la tarda a moderat, de gregal. Màx, 14º; mín, 9º. Mallorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats ocasionals, moderats en general. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de llevant i de xaloc, que augmentarà i girarà durant la tarda a moderat, de gregal. Màx, 15º; mín, 7º. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges ocasionals dèbils a moderades. Lleuger descens tèrmic i vent fluix, de xaloc, que augmentarà i girarà durant la tarda a moderat, de gregal. Màx, 16º; mín, 11.
Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Temps fred i plujós, de ple hivern. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb ruixats dèbils a moderats, més probables el matí. La temperatura sofrirà un moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana a Menorca i nord de Mallorca i entre fluix i moderat a la resta. Divendres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions moderades que podrien ser de neu als cims de Mallorca. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dissabte, cel molt ennigulat amb precipitacions ocasionals. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'0 10'4
Aeroport 17'6 06'4
Eivissa 18'9 12'2
Maó 13'9 10'1
Sant Llorenç 16'8 07'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.