cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Vent de llevant fluix

La presència de les altes pressions situades sobre la Mediterrània i el sud d'Europa farà que les pertorbacions atlàntiques es deviïn cap a latituds molt superiors i que el sol i el bon temps dominin el panorama meteorològic a la major part de la Península Ibèrica i les Illes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de llevant. Màx, 19º. Mín, 9º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat amb bromes i algun banc de boira de matinada. Temperatura sense canvis significtius i vent fluix, de llevant, amb intervals de brisa durant les hores centrals del dia. Màx, 20º. Mín, 7º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant. Màx, 21º. Mín, 9º.

Estat de la mar: Àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 18 graus.

Tendència per als pròxims dies: El pas d'un front molt poc actiu provocaria intervals de niguls i algunes precipitacions dèbils. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals i tendirà durant el dia a intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de migjorn. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils.

Temperatures

PuntMàximesMínimesLitres

Palma19'209'4 Aeroport19'404'6 Eivissa19'609'6 Maó17'809'6 Manacor19'009'0 Lluc13'202'0 Sant Llorenç20'606'4 Felanitx21'110'5

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.