cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

Ambient nocturn fred

La presència d'un anticicló moderadament fort situat sobre França i Alemanya farà que l'atmosfera sigui estable a les Illes durant tot el cap de setmana.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna sense canvis o en lleuger ascens. Vent moderat, de tramuntana, que disminuirà a fluix, Màx, 19º mín, 10º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb bromes i alguns banc de boira matinal a punts de l'interior. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna sense canvis o en lleuger ascens. Vent entre fluix i moderat, de gregal. Màx, 21º; mín, 6º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna en lleuger ascens. Vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx. 22º; mín, 12º.
Estat de la mar: Àrees de maror a la zona nord i mar arrissada i marejol a la resta. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels devuit graus.
Tendència per als pròxims dies: El vent de component sud provocarà un transitori augment de la temperatura a les Illes. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i algun banc de boira matiaal a punts de l'interior de Mallorca. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llevant, i tendirà a fluix, de migjorn. Dilluns, hi haurà alguns intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura sofrirà un moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llebeig.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'7 12'2
Aeroport 19'9 11'2
Eivissa 19'6 13'7
Maó 15'3 10'0
Sant Llorenç 18'3 11'3 00'4

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.