algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Ha mort Marta Ferrusola als 89 anys

232205

Marta Ferrusola ha mort als 89 anys. L'esposa de l'expresident Jordi Pujol tenia Alzheimer i no apareixia en públic des de l'any 2020, després d'una caiguda a Queralbs, on estiuejava la família. Ferrusola ha mort a ca seva, acompanyada de Jordi Pujol, com a conseqüència d'una pneumònia.

Va néixer a Barcelona el 1935, de fortes conviccions cristianes i catalanistes, la seva vida va estar lligada a la del seu marit, amb qui es va casar l'any 1956 i va tenir set fills.

Els darrers anys de la seva vida s'han vist enterbolits pels escàndols judicials de la família, per les entrades i sortides de la presó d'alguns dels seus fills i anant a declarar al jutjat enmig de crits i retrets.

Més plàcids varen ser els 23 anys de mandat del president Pujol, en què sovint va assumir càrrecs simbòlics en fundacions i entitats de caràcter benèfic.

Ferrusola i Pujol es varen conèixer a la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Virtèlia de Barcelona, un espai de relació catòlic i catalanista en ple franquisme.

Durant els 23 anys que Pujol va ser president de la Generalitat, va tenir un paper molt actiu de projecció pública al costat del seu marit, tant al govern com al partit, Convergència Democràtica de Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 3 mesos
@Virutas

😂😂😂😂😂😂😂😂
De 13 millones de pesetas "heredados" (menos de 80.000 eur) a 300 millones de euros (que se sepa) en un par de décadas.
Ni Jordan Belfort.
Menudos fenómenos.
De verdad te crees lo que escribes?.
Qué crack.
Me empiezas a caer bien.
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valoració:-2menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 4 mesos
Oscar,

Fas un poc de llàstima, si "alenteixen" la justícia espanyola, no has pensat que potser la causa és que no en tenen proves ?

Tu creus que una peça de "caça major", com ho és l'expresident J. Pujol, per al xovinisme espanyol, no l'haurien jutjat ja, en comptes d'esperar -ja passen en 10 anys (?!) sí, des l'any 2014- si en tinguessin proves inculpatòries fefaents ?

No te n'has assabentat dels nombrosos casos de justícia "alentida" lawfare, i de patiment a víctimes i familiars, "poderosos" o no, a còpia "d'investigacions" prospectives que han acabat en no res o arxivats després d'anys "d'alentiment judicial espanyol" ?

O els casos que els jutges espanyols alentidors i afinadors, que tot d'una han hagut de cercar noves falses inculpacions, pel fet que les primeres havien decaigut ? Ho creus normal, això ?

Un exemple, el "cas" de justícia "alentida" inclosos dos anys de presó "preventiva a Sandro Rosell, president del FCBarcelona i l'alliberat el primer dia del seu "judici farsa", com el consideres ?
Ja t'ho dic : Un cas patètic on el CNI, la policia patriòtica espanyola i l'operació espanyola contra l'independentisme català el varen confondre amb un "independentista", pel fet de presidir el FCBarcelona.

Saps què és la presumpció d'innocència ? O solament l'apliques segons si son dels teus, és a dir del PP-Vox-Poder-judicial-Espanyol ?

Saps què ?
Arriba un moment que les vostres pardalades ja no fan ni fred ni calor i son verament un autoretrat patètic de com sou.
Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa 4 mesos
Nos quedamos sin madre superiora
Valoració:-8menosmas
Per Oscar, fa 4 mesos
Mentre a la gent corrent ens munten un judici ràpid per qualsevol insignificància, els poderosos com ella alenteixen la justícia fins que aconsegueixen la impunitat del més enllà
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente