cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Sus a la campanya de les eleccions europees a les Balears amb la tradicional aferrada de cartells

Els partits polítics de les Balears comencen aquest dijous la campanya electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny amb els tradicionals actes d'aferrada de cartells.

La campanya del PP començarà a la seva seu de Palma amb un acte a les 18.30 hores en què la líder del partit i presidenta del Govern, Marga Prohens, donarà suport a la candidata Rosa Estaràs, número set de la llista i posició de garantia per continuar, amb tota probabilitat, com a eurodiputada.

El PSIB, per la seva banda, desplegarà cartells a la seu del carrer Miracle de Palma a les 19.00 hores. La candidata Alícia Homs, número 21 de la llista i en lloc també dels considerats 'de sortida', rebrà el suport de la presidenta del Congrés espanyol i líder del PSIB, Francina Armengol.

El candidat d'El Pi i número 4 de la llista de Coalició per una Europa Solidària (CEUS), Jordi Prunés, començarà la campanya amb un acte al Molinar-Ciudad Jardí a les 18.30 hores.

L'acte central d'Ara Més, que concorre a la llista d'Ara Repúbliques, se celebrarà a es Cos de Gràcia de Maó a les 20.00 hores, amb Emma Navarro (Més per Menorca), que ocupa el número 35 de la llista.

La candidatura de Sumar, on figura Borja Crucelaegui (41) i el coordinador d'Esquerra Unida a les Balears, Juanjo Martínez (48), ha organitzat un acte d'inici de campanya a la plaça Barcelona de Palma a les 18.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.