cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Prohens a l'Acadèmia Espanyola: «El meu agraïment per la feina de promoció i salvaguarda de la llengua espanyola com a llengua universal»

227841

La presidenta del Govern s'ha desplaçat a Madrid per fer una visita a la seu de la Reial Acadèmia Espanyola des d'on ha declarat que «les llengües són una riquesa que ens uneix i ens apropa».

Prohens ha expressat els seu «agraïment» a la RAE per «la seva feina de promoció i salvaguarda de la llengua espanyola com a llengua universal, unint tradició i adaptació als nous temps sense renunciar a la solidesa i al rigor científic».

La residenta del Govern ha mostrat, també, l'agraïment al director i president de l'Acadèmia seu director i president de Santiago Muñoz i ha mostrat el seu «orgull» per «poder fer el recorregut per la institució de la mà dels dos acadèmics mallorquins membres de la junta de govern, Carlos García Gual i Carme Riera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manacorí, fa 4 mesos
La salvaguarda de l'espanyol o castellà en front dels que volen dividir aqueixa riquesa de llengua universal en idiomes "mallorquín", "menorquín", "Ibizentín", "formenterín" i "dragonerín", en contra del rigor científic, el sentit comú i la unitat universal de l'Acàdemia Espanyola RAE.
Agraïments, ofrenes i glòries.

Ai ! No ! que he errat de llengua !

Valoració:0menosmas
Per elventdelnord, fa 4 mesos
aquesta dona, serà pitjor que en Bauza, ens deixarà a tots cremats. I té la barra de dir que no li preocupen les manifestacions en contra de la seva politíca , perquè els que protesten , no la voten ni la votaran mai. Deu ser això la causa de la maledició que ens va fer Sant Vicent Ferrer? però els illencs som molt resistents, encara que es molt cansat haver de lluitar sempre, per preservar 'lo nostro'
Valoració:5menosmas
Per Blai, fa 4 mesos
A veure si mostres el mateix entusiasme cap a la nostra pròpia i deixes d'arraconar-la, que estàs abduïda per Genova i per Madrid ( però pel pitjor de Madrid, que hi ha un Madrid molt cool i friendly)
Valoració:18menosmas
Per Miquel, fa 4 mesos
Com s bona nacionalista castellana, creu que l'única llengua espanyola es el castellà, el que situa els que parlem català com estranygers o ciutadans de segona.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente