cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PP surt a justificar el discurs de Le Senne: «Ha intentat posar en valor el bilingüisme cordial que es viu a les Balears»

227259

El portaveu del PP en el Parlament, Sebastià Sagreras, ha opinat que l'ocupant de la presidència de la Cambra, Gabriel Le Senne, ha intentat «posar en valor el bilingüisme cordial que es viu a les Balears» amb el seu discurs durant la celebració de l'acte institucional del Dia de Balears.

«Ha fet un discurs institucional parlant de temes que afecten les Illes; ha intentat posar en valor el bilingüisme cordial que vivim a les Balears i ha posat sobre la taula un dels problemes més greus que tenim a les Illes com l'habitatge», ha reinterpretat Sagreras davant els mitjans de comunicació.

Sagreras ha intentat desviar l'atenció del cínic discurs de qui ocupa la presidència del Parlament «Ha estat un discurs institucional vinculat al Dia de les Balears, una celebració que aquests dies, per desgràcia, s'ha vist embrutada per la polèmica de l'anterior Govern per una compra de quatre milions d'euros en una trama de corrupció socialista», ha sentenciat el portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per anton, fa 5 mesos
Séns pixen damunt i diuen que plou:Ens prenen per beneïts.Bilingüisme?només els catalano parlants som bilingües.
Valoració:1menosmas
Per Blai, fa 5 mesos
A Mallorca no hi ha bilingïsme. Hi ha gent que parlam sa nostra llengüa i després els forasters que xerren només sa seva, que no és nostra
Valoració:12menosmas
Per Pere Mateu, fa 5 mesos
Idiotes en estat pur, bilingüisme cordial? Dolents i ignorants, per no dir altre cosa...
Valoració:19menosmas
Per A Mallorca i a la resta de Catalunya, en català!, fa 5 mesos
Català, sí; bilingüisme, no.
Valoració:22menosmas
Per Ciclic, fa 5 mesos
Gonellisme, blavero ranci
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente