cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Cisma, també, a VOX a Menorca

L'organització neofeixista VOX surt a una brega per setmana. Ara el conflicte s'ha desfermat a Menorca després que la presidenta del partit ultra a les Balears, Patricia de las Heras, hagi desautoritzat la consellera del Consell de Menorca, Maite de Medrano.

De las Heras va tancat el grup de Whatsapp amb els afiliats del partit a Menorca, a causa de les crítiques constants que rebia i l'ha convertit en un canal unidireccional: «no és el lloc ni el mitjà per baralles ni res per l'estil, és un grup creat per fer equip, no al contrari», ha assenyalat.
D'altra banda, la presidenta de VOX a les Balears ha destacat que «VOX no és el lloc indicat perquè alguns es desfoguin o per a donar sortida a les seves necessitats de ser importants».

«Aquí els personalismes sobren, qui vulgui remar en la direcció correcta, que és la de preocupar-nos i ocupar-nos pels espanyols que viuen a les Balears, té les portes obertes, i qui vulgui crear discòrdia, cercar problemes i generar conflictes, pot sortir per la porta», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dolors franquet, fa 7 mesos
Ciudadanos que es presentava com un partit de " centre" amb el seu lider en " pilotes" als cartells per fer creure que no amagava res, eren en realitat els que abonaven el camí als patrioteros ultradretans defensors del dictador i el " valle de los caidos, por dios y por espanya", de la bandera del "aguilucho" ( inconstitucional, com les seves tessis). Varen començar per sembrar l' odi que ha hanat creixent amb la directe proporcionalitat en que creixien les seves comptes corrents.
Ara que toquen poder ( por la puerta de atras) volen eliminar el que ells en diuen " chiringuitos" al estil Milei, que un cop ha arribat al poder, el primer que ha fet ha estat, il·legalitzar l' oposició amb amenaces de presó i , com deu els hi mana ( al fascisme), instal·lar la CENSURA. Els que han viscut tota la vida dels " chiringuitos" ara il-legalitzen el que els consideren idem dels altres, organitzacions culturals amb subscripció popular que trevallen per objectius de drets colectius contra el colonialisme avassallador.
Valoració:11menosmas
Per Fiu Fiu, fa 7 mesos
Tienen más votos que Mes
Valoració:-21menosmas
Per MMXXIX, fa 7 mesos
He llegit "preocupar-nos i ocupar-nos pels espanyols que viuen a les Balears". Més clar ja no es pot dir i és bo d'entendre: "els espanyols que viuen a les Balears".
Valoració:16menosmas
Per l'observador, fa 7 mesos
Acabaran com els il.luminats de Ciudadano's, ja que van pel mateix camí. Ara donen mal indreç, des de la societat més baixa i vil, però desprès també es destruiran ells mateixos, acabant en el mateix lloc d,on van sortir i d,on mai no haurien d,haver sortit, les cloaques més fondes i corruptes. Quanta ignomínia i brutor!
Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente