cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Pancarta 'Fora l'Islam de les escoles' a la plaça del Tub de Palma

L'organització denominada Frente Obrero ha desplegat aquest dilluns una pancarta a la Plaça del Tub de Palma amb el missatge 'Fora l'Islam de les escoles'.

Segons ha informat el grup en un comunicat, la seva intenció és «treure totes les religions de l'educació pública», perquè «la religió només hauria de ser estudiada des d'un punt de vista històric i científic», han opinat.

En aquest punt, han criticat «l'esquerra» per «posicionar-se històricament en contra de la religió catòlica però ara permetre la islàmica» i, d'altra banda, la dreta per «haver-se posicionat en contra d'aquesta iniciativa quan formaven part de l'oposició, però ara que governen passen de puntetes sobre aquest tema».

En el mateix comunicat, Frente Obrero ha recordat que la religió islàmica va començar a implantar-se en algunes escoles públiques en forma de pla pilot, l'any 2019 i, segons han afirmat, en l'actualitat hi ha 17 escoles públiques de les Balears que disposen d'aquesta assignatura optativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Josep Miquel, fa 8 mesos
@ja ho val, va bastant equivocat, no hi ha partides "extres" per dir-ho d'alguna manera sino que I no just els musulmans, sinó també altres religions poden beneficiar-se no de subvencions sinó d'una llei. Ara cerqui qui, quant, com I perquè es va aprovar. Deixant apart que sia la religió que sia sobra a les escoles
Valoració:0menosmas
Per Idò, fa 8 mesos
@Joan. Clar, que els ensenyen l'Alcorà! I vagi a saber que més els ensenyen.
Valoració:0menosmas
Per Ja ho val!, fa 8 mesos
Mirin com són els musulmans, que no agraeixen res, que mai estan contents i que sempre en volen més:
L'església Catòlica es finança amb els doblers de la casella, que hi ha per ella a la declaració de la Renda. I Zapatero, per igualar- ho, va implantar una subvenció als centres religiosos islàmics que a parir de llavors, ténen la seva pròpia partida als pressupostos generals de l'Estat, partida que no té ni l'església catòlica ni cap altra religió. Però lluny d'estar contents amb el privilegi atorgat, aquests islamistes ara també exigeixen una casella a la declaració de la Renda ben igual que l'Església, per tenir més que ningú dels doblers de tots, malgrat que la majoria de contribuents no siguem musulmans.
I si els dónen tots els capritxos i no s'els aturen els peus, acabaran penjant-nos a tots noltros, acollint- se a les nostres pròpies lleis.
Cada un que estrii el que li faci més il.lusió, però me pareix que aquesta segona no és una massa bona opció.


Valoració:1menosmas
Per Joan, fa 8 mesos
Fora l'islam de les escoles?Que els ensenyen l'Alcorà?
Valoració:-1menosmas
Per Fora Islam a les escoles, fa 8 mesos
Ens queixam de que els forasters espanyols i hispans- americans no s'adapten, perque no volen saber res de la nostra llengua, ni de la nostra cultura, però almenys vesteixen com noltros, mengen i beuen els mateixos aliments que noltros, les dones son lliures com aquí i els que son creients son catòlics o protestants. Però els musulmans ens menyspreen com a poble i grup idiomàtic i cultural, tenen prohibicions alimentàries, la seva religió és manipul.lació pura i els seus sermons son arengues fe conquesta, no recomanacions piadoses. I per di no rn hi hagués prou, també pensen que les dones només ténen el valor de la meitat d'un home. I no hi ha manera de que vesteixin de la manera normal a Occident, no yan sols a la platja ni a la piscina.
No sé a que ve, tota aquesta admiració i condescendència cap a una gent que ès absolutament intolerant amb els altres. No sé perque agraden tant a segons qui.
Valoració:2menosmas
Per Emigrante, fa 8 mesos
Fora cualsevol religio o ideologia.
Valoració:3menosmas
Per xisca, fa 8 mesos
I que tenien permís? Qui les hi va donar? L'islam, no hi té res a veure. Alguns islamistes extremats possiblement. Però el respecte i la tolerància, dels que NO ho son, han de ser una constant dins la nostra societat. L'escola pública no ha de mostrar religió alguna, ni política, ni segregar a ningú. Els infants i els joves, han de poder anar creixent fora aquestes traves.
Valoració:9menosmas
Per MMXXIX, fa 8 mesos
La pancarta no diu 'fora l'islam de les escoles', sinó 'fuera el islam de las escuelas'. Ho hauríeu de tenir present en el titular, perquè la llengua condiciona la perspectiva sociolingüística del lector. Gràcies.
Valoració:12menosmas
Per Greenshines, fa 8 mesos
El islam es una religion intolerante, antidemocratica, anticultura, sucia y violenta (llaman a la jihad contra los infieles) no debe de permitirse en España
Valoració:0menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 mesos
Com que escriuen en castellà, suposo que és un "Frente Obrero" estranger.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente