cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vicenç Vidal es desmarca de Sumar i no assisteix al discurs del Borbó per a l'obertura de la XV Legislatura

El diputat de Sumar MÉS al Congrés espanyol, Vicenç Vidal, no assisteix aquest dimecres a la sessió solemne d'obertura de la XV Legislatura que presideix Felipe VI.

Així, ha decidit desmarcar-se de la resta de diputats de Sumar, grup parlamentari a què pertany, que sí que acudiran a l'esdeveniment, com en el cas dels ministres, i segueix l'estela de plantar el monarca com faran alhora ERC , Bildu i el BNG.

El diputat mateix ha explicat que s'absenta d'aquest acte per les seves conviccions republicanes i entendre que l'esdeveniment, tot i que emmarcat en l'activitat institucional de la Cambra Baixa, està eminentment protagonitzat pel discurs del Borbó.

D'aquesta manera, Vidal no serà present a l'hemicicle com ja va fer quan també va declinar anar a la jura de la Constitució espanyola per part de Leonor el 31 d'octubre passat al Congrés espanyol.

En aquesta cerimònia de la princesa espanyola, Sumar va permetre als diputats absentar-se i va enviar una delegació institucional encapçalada per la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz; la portaveu parlamentària, Marta Lois; el llavors ministre d'Universitats, Joan Subirats, i la vicepresidenta de la Mesa del Congrés, Esther Gil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa 8 mesos
Gran proeza que pasará a historia del mundo.
Un retrato al óleo para la Galería de Hombres Ilustres ¡ja!
Valoració:-1menosmas
Per Cap ferrerico, fa 8 mesos
Vicenç, molt ben fet!!! Me representes!! Força!!
Valoració:4menosmas
Per sic, fa 8 mesos
Es hora de ir quitando sueldos a los que se escaquean.
Valoració:-4menosmas
Per De Asprer, fa 8 mesos
Este pinta menos que yo en mi casa ...
Valoració:-6menosmas
Per Lluís Martí, fa 8 mesos
Ben fet. La monarquia no deixa d'esser un residu de feudalisme incrustat en les societats més o menys democràtiques.
Valoració:9menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Ben fet. Si el vol escoltar segur que hi ha vídeo i no cal perdre el temps amb coses supèrflues. El temps és molt valuós.
Valoració:6menosmas
Per Comèdia, fa 8 mesos
En Miquel Ensenyat bé que va anar a fer els honors al Borbó cada vegada que venia Mallorca. El que val és que en Vidal ha facilitat a Sumar la implantació a Mallorca. En haver de votar les lleis del PSOE, en Vidal no es desmarcarà de Sumar.
Valoració:1menosmas
Per fXck Agenda 2030, fa 8 mesos
Amb la segona volta de les eleccions aquests partits de mig pèl no tindrien cap soroll mediàtic ni viurien també els seus empleats.
Valoració:-9menosmas
Per Che, fa 8 mesos
que le quiten la parte proporcional de su nómina
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente