algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Govern modificarà els pressupostos quan sàpiga quants doblers necessita per a la segregació lingüística a l'escola

Isaac Buj - Europa Press

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, no ha aclarit aquest dimecres com es finançarà l'aplicació de la denominada 'lliure elecció de llengua', tot i que ha insistit que la mesura comptarà amb recursos econòmics, humans i materials i que se'n faran les modificacions de crèdit necessàries per a la implantació.

Antoni Vera ha comparegut a la Comissió d'Hisenda i Pressupostos del Parlament per a explicar els comptes del seu departament per al proper exercici.

Sobre la qüestió de la llengua s'hi han interessat la diputada del PSIB Amanda Fernández, la diputada de MÉS per Mallorca Maria Ramon i el portaveu de Més per Menorca, Josep Castells.

Tot i això, el conseller únicament ha insistit en el que s'ha apuntat des que es va fer públic l'acord del PP i VOX per a la segregació lingüística.

En la seva darrera intervenció, el responsable ha insistit que encara no s'ha desgranat la qüestió als comptes. «Quan sapiguem quins recursos es necessiten, es faran les modificacions de crèdit necessàries i es dirà el que costa», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa 22 dies
@Schmidth
Però home, vostè creu que el nivell intel.lectual d'aquests pobres ignorants els hi dona per contar més enllà dels dits dels peus, que és allà on tenen el cervell?
Valoració:4menosmas
Per Tio, fa 22 dies
Aquests primer fan el gasto i llavors fan els comptes. Poso aquí i llevo d'allà...no s'ajusten al pressupost, ajusten el pressupost a lo que surti.
Valoració:8menosmas
Per Xx (ver), fa 22 dies
Tingam en compte que els nazi-fatxes si tenen la fixació malaltissa de poder comandar no és per altre motiu que apujar-se la seva nòmina, res més, i així perpetuar-se i seguir enriquint-se eternament. Han dit públicament molts cops que fan política per a afavorir el seu compte corrent. O siga que nengú esperi res de positiu per al conjunt social.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 22 dies
Per que insistiu en fer passes en rere? En complicar als infants i als joves, el futur dels seus estudis? Per quatre dis que vos queden... ja és tenir mala sang.
Valoració:3menosmas
Per Xaume, fa 23 dies
Però ben aviat han sabut els doblers que necessitaven per pujar-se el seu sou....
Valoració:12menosmas
Per Schmidth, fa 23 dies
Callau, què estan contant... a mem què conten, serà de veure es desbarat!
Valoració:9menosmas
Per Egggpaña, fa 23 dies
La primera notícia d'aquest diari parla de la càrrega demogràfica que pateix Mallorca, i l'any que ve augmentarà.En lloc de fer feina per arreglar aquest greu problema, van per les seves i en crean de nous .Sou lo més torpe que el sol escalfa.
Valoració:12menosmas
Per Nina Tonina, fa 23 dies
Confiem que no hi hagi cap escola voluntària.
Valoració:8menosmas
Per ARRUIX!, fa 23 dies
Fer tants tantes barbaritats i tantes injustícies, hauria de ser motiu suficient per fer- los dimitir, malgrats tenguin els vots suficients al Parlament per poder- los executar.
i és que si el govern de Bauzá va ser un desastre, el de Prohens és doblement desastrós i amb quatre anys de mal comandar, poden haver fet- nos tot tipus de canallades.
Valoració:15menosmas
Per Xx (ver), fa 23 dies
I si vol que tenguin la mateixa vocalització que a Madrîz, els pot dur a estudiar allí, d'eixa forma segur que tendria la màxima que ho aprendrien tal com el fascio vol.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente